Bästa bettingsidorna 2021 i mobilen

Vilka är egentligen de bästa bettingsidorna 2021 i mobilen? Det är framförallt två spelbolag som vi tycker har lyft sin mobilbetting till en ny nivå och de är även våra två favoriter – Unibet och Betsson.

Bästa bettingsidorna 2021 i mobilen

Unibet mobilbetting

Unibets mobilbetting är enormt bra. Den är blixtsnabb utan att var tråkig rent designmässigt. Men det mesta handlar ju förstås om att utbudet av odds i mobilen är så stort. Här finns fler spelbara odds än hos någon annan bookmaker online 2021. Dessutom kan man se de flesta ligor via livestream direkt i mobilen.

Unibets betting i mobilen har ett enkelt upplägg som gör att man snabbt hittar de odds man vill spela på. Du kan även söka på lag, serier eller sporter om det är så att du vill betta på något lite ovanligare. Givetvis kan du även använda dig av Unibets oddsbonus när du bettar i mobilen.

Till Unibet

Betsson betting i mobilen 2021

Hur är då Betssons betting i mobilen 2021? Jo, den är i nästan samma klass som Unibets. Det är även den mobilsidan som lyft sig mest under det seanste året. Och fortsätter Betsson i den takten kommer det snart vara den ledande sidan för mobilbetting i Sverige.

Här finns ex Spelbyggaren. Där kan man på en och samma match spela på flera olika utfall och på så sätt boosta sina odds ytterligare. Det är en riktigt bra funktion och för den som är väl insatt i en speciell match så kan man få lite exta betalt för sitt bet.

Till Betsson

Bästa bettingsidorna 2021

Vill man spela hos några fler bettingsidor 2021 där man kan spela snabbt och enkelt så kan det var värt att titta lite även på Bet365 och 888sport. Båda dessa har riktigt många bra odds att spela på i mobilen. De har även ett stort fokus på Premier League där antalet spel per match är enormt och där kan man hitta många spelbara odds.