Betta med mobilen på EM i fotboll 2021

Vilka spelbolag är bäst när det gäller att betta med mobilen på EM i fotboll 2021? Jo, det är två spelbolag med svensk licens som är lite bättre än sina konkurrenter och det är Bet365 och Tipwin.

Betta med mobilen på EM i fotboll 2021

Tipwin med betting på Em i fotboll 2021

Tipwin är kanske det bästa svenska spelbolaget när det gäller att betta på EM i fotboll 2021. Här finns ett enormt utbud av odds på mästerskapet. Det går att spela på ex vinnare, gruppvinnare och skyttekung. På alla matcher finns det en mängd olika spel som ex resultat, målskytt, halvtid/fulltid, röda och gula kort. Kort och gott så finns det odds på nästan allt på de olika EM matcherna.

Tipwin har även en mycket förmånlig oddsbonus som även gäller för dem som bettar via mobilen. Här får alla nya spelare en riktigt bra start med 100% upp till 1000 kr i bonus. Sätt in 1000 kr och spela med 2000 kr. Bonusen skall spelas på odds över 1.80 för att det skall räknas med i omsättningskraven.

En annan funktion vi vill tipsa om är Tipwins statistik funktion. Den är utförligare och bättre än vad man kan hitta på andra sajter och ett bra hjälp för alla som bettar på sport.

Till Tipwin

Bet365 betting i mobilen

Det går inte att prata om betting utan att nämna Bet365 som är världens största spelbolag. Även bettingen i mobilen håller högsta klass. Här kan man spela på allt som är värt att spela på. Em i fotboll 2021 är inget undantag och även Bet365 har ett stort spelutbud här.

Precis som Tipwin så har Bet365 en bra oddsbonus till nya spelare oavsett om man bettar via datorn eller mobilen. Den är på 100% upp till 1250 kr. Här kan ni läsa om de flesta svenska oddsbonusar med regler och villkor. Detta är den bästa av spelbolagens bonusar till EM 2021.

Hos Bet365 är det framförallt livebetting som är bäst. Vill man betta på en match när den spelas så är Bet365 kanske det bästa valet. Oddsen är bra och utbudet av odds att spela på är stort.

Det är faktist så att när EM i fotboll startar så är det endast Tipwin och Bet365 som har en oddsbonus över 100 kr. Så se till att använda dessa fina bonusar till att betta på EM!