Mobil betting på FotbollsEM 2021

Vi kan nu gå igenom och tipsa om bäst Mobil betting på FotbollsEM 2021. Vi har synat tre svenska spelbolag och ser vad de ger för helhetsupplevelse när det gäller att betta på odds på EM i Fotboll 2021.

Vi har kikat på Unibet, Betsson och Comeon som är några av de tre största bolagen i Sverige.

Mobil betting på FotbollsEM 2021

Mobil betting på FotbollsEM – Unibet

Om vi tar en kik på Unibet och deras EM-satsning så ser vi ett bekant ansikte i form av Glenn Hysén som pryder deras bilder. De har en ny tävling där det gäller att få noll rätt på en EM-tävling. Perfekt och roligt för dig som inte kan så mycket om fotboll.

I övrigt i mobil betting på Fotbolls EM hittar vi matchoddsen enkelt i menyn. Du väljer Fotboll och Euro 2020 för att hitta matchoddsen. Det är dock några dagar kvar till Em så oddsen kan komma att ändras. Så hittar du ett bra odds så har Unibet just nu höga odds på flera vinnare av EM.

Till Unibet

Betting i mobilen hos Betsson

I mobilbetting sektionen hos Betsson hittar man framförallt liveoddsen snabbt. det kan vara lite bökigt att hitta rätt EModds innan det hela har startat. Men i menyn finns en rubrik som heter mästerskap och ligor och när vi klickar där hittar vi odds för EM 2020. Där hittar du dock alla vinnarspel och inga matchodds. Det kan vara intressant om du vill betta på vem som vinner EM eller skyttekung. Men när du bläddrar längre ner i menyn hittar du Fotbolls EM där du hittar alla oddsen för matcherna. Lite krångligt att hitta men väl där bjuds du på mängder av bra odds. Det finns även en bra pokerklient.

Till Betsson

Mobil betting på FotbollsEM hos Comeon

Det tredje bolaget har en verklig skön känsla i mobilen och det är lättöverskådligt att hitta vilka matcher man vill. Det finns även en app att ladda ner om man hellre vill det. Däremot är det mycket svårt att hitta betting i mobilen på EM. Nej gör om gör rätt Comeon