Spela på Melodifestivalen i mobilen

Hur gör man för att spela på Melodifestivalen i mobilen? Det är enklare än man kan tro. Klicka på länken för att spela hos något av de tre bästa spelbolagen i Sverige och lägg ditt spel. Välj mellan ex Unibet, Betsson eller Nordicbet.

Spela på Melodifestivalen i mobilen

Så spelar du på Melodifestivalen

Det är enkelt att spela på Melodifestivalen i mobilen. Här nedan går vi igenom vilka stegen är för att lägga sitt första spel hos Unibet:

 1. Surfa in på www.unibet.se
 2. Klicka på ”Registrera konto”
 3. Du kommer nu till en sida där du kan logga in med BankId
 4. När du har loggat in behöver du göra en insättning
 5. Klicka på insättning och välj ex Visa, Mastercard eller Swish insättning
 6. Nu när du har pengar på kontot klickar du på ”Odds”
 7. I menyn för odds letar du dig fram till ”Underhållning”
 8. Där finns alla odds på Melodifestivalen
 9. Klicka på det du vill spela på
 10. Därefter kan du välja vilken insats du vill lägga på just ditt val
 11. Klart!

Till Unibet

Kan man vinna pengar på Mello?

Kan man då vinna pengar genom att spela på Mello? Jodå, det kan man absolut göra. Det som skiljer Mello från att spela på sport är att det oftare är favoriterna som vinner tycker vi. När man bettar på fotboll eller annan sport så blir det en hel del skrällar med jämna mellanrum. Men när man bettar på Melodifestivalen är det få skrällar är vår erfarenhet. Även detta kan vara bra info för den som vill spela på Melodifestivalen till bästa odds.

Betta i mobilen

Allt fler spelare väljer att betta i mobilen. Det är lätt att förstå med tanke på att alla numera har med sig sin mobil överallt. Detsamma gäller om man vill spela på en fotbollsmatch eller kolla alla live resultat. Den som sitter och tittar på matchen har nästan alltid med sig sin mobil. Och då är det enkelt att lägga ett spel på den matchen man tittar på.

Detsamma gäller givetvis även för Melodifestivalen. När man väl har skapat sitt konto och satt in pengar är det lätt att lägga sin spel oavsett om man väljer att spela hos Unibet eller Betsson.